Regisztráció Bejelentkezés
    0 db   0 Ft   >> kasszához >>  
 
 
:: ::

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató

 

 

Adatkezelő neve, elérhetőségei

Az adatkezelő megnevezése: Hegy Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. (a továbbiakban: Adatkezelő)

Az adatkezelő levelezési címe: 2045 Törökbálint, Rákóczi u. 1.

Az adatkezelő e-mail címe: kopottmacskabolt@gmail.com

Az adatkezelő telefonszáma: +36 70 452 0050

Honlap: www.kopottmacska.hu

 

A honlapon végzett adatkezelések jogszabályi háttere, jogalapja, célja, a kezelt személyes adatok köre, valamint az adatkezelés időtartama

 

A cookie-k használatával kapcsolatos tájékoztatás

 

Mi az a cookie?

 

Az Adatkezelő a honlap látogatása során úgynevezett cookie-kat (sütiket) használ. A cookie betűből és számokból álló információcsomag, amit honlapunk az Ön böngészőjének küld el  azzal a céllal, hogy elmentse bizonyos beállításait, megkönnyítse a honlapunk használatát és közreműködik abban, hogy néhány releváns, statisztikai jellegű információt gyűjtsünk a látogatóinkról. A cookie-k (sütik) nem tartalmaznak személyes információkat, és nem alkalmasak az egyéni felhasználó azonosítására. A cookie-k (sütik) gyakran olyan egyéni azonosítót tartalmaznak - egy titkos, véletlenül generált számsort - amelyet az Ön eszköze tárol. Néhány cookie (süti) a honlap bezárása után megszűnik, néhány pedig hosszabb időre tárolásra kerül számítógépén.

 

A cookie-k jogszabályi háttere és jogalapja:

 

Az adatkezelés hátterét az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény rendelkezései jelentik. Az adatkezelés jogalapja az Infotv. 5. § (1) bekezdés a) pontjával összhangban az Ön hozzájárulása.

 

A honlap által használt cookie-k főbb jellemzői:

A megrendeléssel és a számlázással kapcsolatos adatkezelés.

 

Az adatkezelés jogszabályi háttere és jogalapja:

 

Az adatkezelés hátterét az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) és a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény (Sztv.) rendelkezései jelentik. Az adatkezelés jogalapja az Infotv. 5. § (1) bekezdés a) pontjával összhangban az Ön hozzájárulása, valamint – hozzájárulása visszavonása esetén – az Infotv. 6 § (5) bekezdése a) pontja alapján az Adatkezelőt terhelő, Sztv-ben megfogalmazott jogi kötelezettség teljesítése.

 

Az adatkezelés célja:

A jogszabályoknak megfelelő számla kiállítása és a számviteli bizonylat-megőrzési kötelezettség teljesítése. Az Sztv. 169. § (1)-(2) bekezdése alapján a gazdasági társaságoknak a könyvviteli elszámolást közvetlenül és közvetetten alátámasztó számviteli bizonylatot meg kell őrizniük.

 

A kezelt adatok köre:

Név, cím, e-mail cím, telefonszám, Cég esetén adószám.

 

Az adatkezelés időtartama:

A kiállított számlákat az Sztv. 169. § (2) bekezdése alapján a számla kiállításától számított 8 évig meg kell őrizni. Tájékoztatjuk arról, hogy amennyiben a számla kiállításához adott hozzájárulását visszavonja, az Adatkezelő az Infotv. 6. § (5) bekezdés a) pontja alapján jogosult a számla kiállítása során megismert személyes adatait 8 évig megőrizni.

 

Az áruszállításhoz kapcsolódó adatkezelés

 

Az adatkezelés jogszabályi háttere és jogalapja:

Az adatkezelés hátterét az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) előírásai jelentik. Az adatkezelés jogalapja az Infotv. 5. § (1) bekezdés a) pontjával összhangban az Ön hozzájárulása.

 

Az adatkezelés célja:

Az áruszállítás esetében az adatkezelés célja az, hogy a megrendelt árut az Ön igényéhez alkalmazkodva szerződéses partnerünk közreműködésével kiszállítsuk az Ön számára.

 

A kezelt adatok köre:

Név, cím, e-mail cím, telefonszám.

 

Az adatkezelés időtartama:

Az Adatkezelő az adatokat a megrendelt áru kiszállításának időtartamáig kezeli.

 

A regisztrációval együtt járó adatkezelés

 

Az adatkezelés jogszabályi háttere és jogalapja:

Az adatkezelés hátterét az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) és a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (Ptk.) jelentik. Az adatkezelés jogalapja az Infotv. 5. § (1) bekezdés a) pontjával összhangban az Ön hozzájárulása.

 

Az adatkezelés célja:

A regisztráció során megadott adatok tárolásával az Adatkezelő kényelmesebb szolgáltatást tud biztosítani (pl. az érintett adatait újabb vásárláskor nem kell ismét megadni)

 

A kezelt adatok köre:

Az adatkezelés során az Adatkezelő az Ön nevét, lakcímét, telefonszámát, e-mail címét, a megvásárolt termék jellemzőit és a vásárlás időpontját kezeli.

 

Az adatkezelés időtartama:

A hozzájárulásának visszavonásáig.

 

További adatkezelések

Amennyiben az Adatkezelő további adatkezelést kíván végezni, akkor előzetes tájékoztatatást nyújt az adatkezelés lényeges körülményeiről (adatkezelés jogszabályi háttere és jogalapja, az adatkezelés célja, a kezelt adatok köre, az adatkezelés időtartama).

Tájékoztatjuk Önt arról, hogy a hatóságok törvényi felhatalmazáson alapuló, írásbeli adatkéréseit az Adatkezelőnek teljesítenie kell. Az Adatkezelő az adattovábbításokról az Infotv. 15. § (2)-(3) bekezdésével összhangban nyilvántartást vezet (mely hatóságnak, milyen személyes adatot, milyen jogalapon, mikor továbbított az Adatkezelő), amelynek tartalmáról kérésére az Adatkezelő tájékoztatást nyújt, kivéve, ha a tájékoztatását törvény kizárja.

 

Adatfeldolgozó igénybevételéről és az adatkezeléshez kapcsolódó tevékenységükről

 

A személyes adatok tárolására irányuló adatfeldolgozás

 

Az adatfeldolgozó megnevezése: INTEGRITY Informatikai Korlátolt Felelősségű Társaság


Az adatfeldolgozó elérhetőségei:


Cím: 1132 Budapest, Victor Hugo u. 18-22.
Adószám: 11115139-2-07

Telefonszám: (1) 450-2660
E-mail cím: office@integrity.hu

 

Az Adatfeldolgozó az Adatkezelővel kötött írásbeli szerződés alapján a személyes adatok tárolását végzi. A személyes adatok megismerésére nem jogosult.

 

Az áruszállítással összefüggő adatfeldolgozói tevékenység

 

Az adatfeldolgozó megnevezése: GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft.

Az adatfeldolgozó székhelye: H-2351 Alsónémedi, GLS Európa u. 2.

Az adatfeldolgozó telefonszáma:  36 29 88 66 10

Az adatfeldolgozó e-mail címe: info@gls-hungary.com

Az Adatfeldolgozó az Adatkezelővel kötött írásbeli szerződés alapján közreműködik a megrendelt áru kiszállításában. Ennek során az Adatfeldolgozó a vevő nevét, címét és a telefonszámát a megrendelt áru kiszállításának időtartamáig kezelheti, ezt követően haladéktalanul törli.

 

Könyveléssel kapcsolatos adatkezelés

 

Az adatfeldolgozó megnevezése: Specula Bt.

Az adatfeldolgozó székhelye: 2051 Biatorbágy, Szabadság u. 58.

Az adatfeldolgozó telefonszáma:  +36 20 333 9495

Az adatfeldolgozó e-mail címe: klari.marotine@t-online.hu

Az Adatfelodolgozó az Adatkezelővel kötött írásbeli szerződés alapján közreműködik a számlviteli bizonylatok könyvelésében. Ennek során az Adatfeldolgozó az érintett nevét és címét a számviteli nyilvántartáshoz szükséges mértékben, a Sztv. 169. § (2) bekezdésének megfelelő időtartamban kezeli, ezt követően haladéktalanul törli.

 

Adatbiztonsági intézkedések

 

Az Adatkezelő kijelenti, hogy megfelelő biztonsági intézkedéseket hozott annak érdekében, hogy a személyes adatok védje a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés és sérülés, továbbá az alkalmazott technika megváltozásából fakadó hozzáférhetetlenné válás ellen.

 

Az adatkezelés során Önt megillető jogok

 

Az adatkezelés időtartamán belül Önt megilleti:

  • a tájékoztatáshoz való jog,
  • az adatok helyesbítéséhez való jog,
  • az adatok törléséhez való jog,
  • az adatok zárolásához való jog,
  • a tiltakozás joga.

Ön az adatkezelés időtartamán belül tájékoztatást kérhet az Adatkezelőtől a személyes adatai kezeléséről. Az Adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 25 napon belül írásban, közérthető formában tájékoztatja Önt a kezelt adatokról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, továbbá – amennyiben az adatok továbbítására is sor került – arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat.

Ön az adatkezelés időtartamán belül kérheti, hogy az Adatkezelő a személyes adatait helyesbítse. A kérésének az Adatkezelő legkésőbb 15 napon belül eleget tesz.

Önnek lehetősége van a személyes adatainak törlését kérni, amelynek az Adatkezelő legkésőbb 15 napon belül eleget tesz. A törlés joga nem terjed ki arra, ha az Adatkezelőt törvény kötelezi az adatok további tárolására, illetve arra az esetre, sem ha az Infotv. 6. § (5) bekezdésével összhangban az Adatkezelő jogosult a személyes adatok további kezelésére (így például a számlázással összefüggésben).

Ön kérheti, hogy az Adatkezelő zárolja a személyes adatot, ha az adatok végleges törlés sértené az érintett jogos érdekeit. Az így zárolt személyes adat kizárólag addig kezelhető, ameddig fennáll az az a cél, amely a személyes adat törlését kizárta.

Ön tiltakozhat személyes adatának kezelése ellen,

  • ha a személyes adatok kezelése vagy továbbítása kizárólag az Adatkezelőre vonatkozó jogi kötelezettség teljesítéséhez vagy az Adatkezelő, adatátvevő vagy harmadik személy jogos érdekének érvényesítéséhez szükséges, kivéve kötelező adatkezelés esetén és az Infotv. 6. § (5) bekezdésében foglalt esetben;
  • ha a személyes adat felhasználása vagy továbbítása – az Ön hozzájárulása nélkül – közvetlen üzletszerzés, közvélemény-kutatás vagy tudományos kutatás céljára történik.

Az Adatkezelő a tiltakozást a kérelem benyújtásától számított legrövidebb időn belül, de legfeljebb 15 napon belül megvizsgálja, annak megalapozottsága kérdésében döntést hoz, és döntéséről Önt írásban tájékoztatja. Ha az adatkezelő az érintett helyesbítés, zárolás vagy törlés iránti kérelmét nem teljesíti, a kérelem kézhezvételét követő 25 napon belül írásban vagy az érintett hozzájárulásával elektronikus úton közli a helyesbítés, zárolás vagy törlés iránti kérelem elutasításának ténybeli és jogi indokait.

 

Jogorvoslati lehetőségek

 

Amennyiben Ön szerint az Adatkezelő megsértette valamely, az adatkezelésre vonatkozó törvényi rendelkezést, vagy nem teljesítette valamely kérelmét, akkor vélelmezett jogellenes adatkezelés megszüntetése érdekében a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság vizsgálati eljárását kezdeményezheti (levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.: 5., e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu).

Tájékoztatjuk emellett arról is, hogy az adatkezelésre vonatkozó törvényi rendelkezések megsértése esetén, vagy ha az Adatkezelő nem teljesítette valamely kérelmét, akkor az Adatkezelővel szemben bírósághoz fordulhat. 

 

Adatvédelmi nyilvántartásba történő bejelentkezés

 

Az Infotv. rendelkezései értelmében az Adatkezelőnek bizonyos adatkezeléseit be kell jelentenie az adatvédelmi nyilvántartásba.

 

Adatkezelési tájékoztató módosítása

 

Az Adatkezelő fenntartja a jogot, hogy jelen adatkezelési tájékoztatót módosítsa. A honlap módosítás hatálybalépését követő használatával elfogadja a módosított adatkezelési tájékoztatót.

 

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat


Az Ön által megadott adatokat  a Hegy Kereskedelmi és szolgáltató Bt.  kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban felsorolt partnerekt, mint futárszolgálat, aki a Hegy Kereskedelmi és szolgáltató Bt.-től kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.

Az információk tulajdonjoga


Kijelentjük, hogy a Hegy Kereskedelmi és szolgáltató Bt. birtokolja az oldalainkon látható információkat. A www.kopottmacska.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.
Aki a webáruházunkba regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.

 



 
Kapcsolat   Online áruház   Hasznos Linkek   Kedvenceink
Adatkezelési tájékoztató, Kopott Macska - Shabby Chic, Vintage, bájos rusztikus, romantikus hangulatú enteriör / lakberendezési és egyedi Design termékek, bútorok, kiegészítők webshopja. kopottmacskabolt@gmail.com
Adatkezelési tájékoztató, Kopott Macska - Shabby Chic, Vintage, bájos rusztikus, romantikus hangulatú enteriör / lakberendezési és egyedi Design termékek, bútorok, kiegészítők webshopja. Kopott Macska
Adatkezelési tájékoztató, Kopott Macska - Shabby Chic, Vintage, bájos rusztikus, romantikus hangulatú enteriör / lakberendezési és egyedi Design termékek, bútorok, kiegészítők webshopja. Adatkezelési tájékoztató, Kopott Macska - Shabby Chic, Vintage, bájos rusztikus, romantikus hangulatú enteriör / lakberendezési és egyedi Design termékek, bútorok, kiegészítők webshopja.
 
Adatkezelési tájékoztató, Kopott Macska - Shabby Chic, Vintage, bájos rusztikus, romantikus hangulatú enteriör / lakberendezési és egyedi Design termékek, bútorok, kiegészítők webshopja. Céginformáció
Adatkezelési tájékoztató, Kopott Macska - Shabby Chic, Vintage, bájos rusztikus, romantikus hangulatú enteriör / lakberendezési és egyedi Design termékek, bútorok, kiegészítők webshopja. Általános szerződési feltételek
Adatkezelési tájékoztató, Kopott Macska - Shabby Chic, Vintage, bájos rusztikus, romantikus hangulatú enteriör / lakberendezési és egyedi Design termékek, bútorok, kiegészítők webshopja. Fizetési és szállítási feltételek
Adatkezelési tájékoztató, Kopott Macska - Shabby Chic, Vintage, bájos rusztikus, romantikus hangulatú enteriör / lakberendezési és egyedi Design termékek, bútorok, kiegészítők webshopja. Adatkezelési tájékoztató
Adatkezelési tájékoztató, Kopott Macska - Shabby Chic, Vintage, bájos rusztikus, romantikus hangulatú enteriör / lakberendezési és egyedi Design termékek, bútorok, kiegészítők webshopja. Impresszum
Adatkezelési tájékoztató, Kopott Macska - Shabby Chic, Vintage, bájos rusztikus, romantikus hangulatú enteriör / lakberendezési és egyedi Design termékek, bútorok, kiegészítők webshopja. Cookie tájékoztató
 
Adatkezelési tájékoztató, Kopott Macska - Shabby Chic, Vintage, bájos rusztikus, romantikus hangulatú enteriör / lakberendezési és egyedi Design termékek, bútorok, kiegészítők webshopja. Főoldal
Adatkezelési tájékoztató, Kopott Macska - Shabby Chic, Vintage, bájos rusztikus, romantikus hangulatú enteriör / lakberendezési és egyedi Design termékek, bútorok, kiegészítők webshopja. Regisztráció
Adatkezelési tájékoztató, Kopott Macska - Shabby Chic, Vintage, bájos rusztikus, romantikus hangulatú enteriör / lakberendezési és egyedi Design termékek, bútorok, kiegészítők webshopja. Bejelentkezés
Adatkezelési tájékoztató, Kopott Macska - Shabby Chic, Vintage, bájos rusztikus, romantikus hangulatú enteriör / lakberendezési és egyedi Design termékek, bútorok, kiegészítők webshopja. Kapcsolati adatok
 
Adatkezelési tájékoztató, Kopott Macska - Shabby Chic, Vintage, bájos rusztikus, romantikus hangulatú enteriör / lakberendezési és egyedi Design termékek, bútorok, kiegészítők webshopja. The BlackBirds
Adatkezelési tájékoztató, Kopott Macska - Shabby Chic, Vintage, bájos rusztikus, romantikus hangulatú enteriör / lakberendezési és egyedi Design termékek, bútorok, kiegészítők webshopja. Rengeteg RomKafé
Adatkezelési tájékoztató, Kopott Macska - Shabby Chic, Vintage, bájos rusztikus, romantikus hangulatú enteriör / lakberendezési és egyedi Design termékek, bútorok, kiegészítők webshopja. HW Online