Rendelését néhány munkanapon belül kiszállítjuk    Utánvét (csak készpénz) 1.890 Ft - Előre utalás 1.590 Ft
► Rendelését INGYENESEN átveheti budapesti BOLTUNKBAN! (1096 Bp. Haller u. 15.)


COTTAGECORE ÉLETSTÍLUS ÉS TREND

2022. Május 26. 16:11

Avagy vidd be a természetet az otthonodba, maradj kreatívan rendetlen, autentikusan időtlen!

Ebben a blogban elmagyarázzuk, hogy mi is ez az új kultúra, és hogyan lehet a lakberendezésben is megragadni ennek a kreatívan rendetlen, vidéki bájnak a megjelenését.


Dőlj hátra, lazíts, és készülj fel arra, hogy minél közelebb kerülj a természethez és az élet lassabbik oldalához… a boldogsághoz. Hiszen ez a trend arra ösztönöz, hogy élvezzük a saját otthonunk kényelmét, ami nem meglepő, hiszen a világ nagy része az elmúlt években arra kényszerült, hogy az ideje nagyobb részét bent töltse az otthonában.

 Mit is jelent a Cottagecore?

A Cottagecore egy olyan esztétikai irányzat, életmódválasztás, melynek lényege a természettel való egészséges kapcsolat helyreállítása, a valódi társas kapcsolatok megélése, amely a digitális világunktól való elszakadás és a múlt egyszerűbb napjaiba való visszatérés vágyából fakad, mindez azonban a közösségi médián söpört végig, és 2021-re az év egyik legnagyobb lakberendezési trendje lett, ami jelenleg is folytatódik.

Az elmúlt időszak zűrzavaros évei után, amelyet mindenki átélt, egyre többen próbálunk menekülni a modern kor stresszei elől, és megnyugodni az egyszerűbb dolgokban, legyen szó a természetről vagy a hagyományos készségekről, mint a DIY, a kézművesség, a sütés, kertészkedés, ültetés. Itt az ideje picit elfelejteni a digitális minimált, helyette válasszuk a Cottagecore dekort, mely az inspiráló vidéki (paraszti) múlt analóg életstílusának ölelése.