Rendelését AZONNAL csomagoljuk     1-2 munkanapon belül kiszállítjuk     Utánvét (készpénz) 1.790 Ft / Előre utalás 1.490 Ft

Rólunk

Szeretettel köszöntünk, kedves Érdeklődő!

A 2015-ben indult webshopunk célja, hogy az általunk képviselt életérzést, amely a vintage, country, shabby chic, provence-i stílus világát jelenti, mi is elérhetővé tegyük és mindenki találjon valami apróságot, amellyel ezt az életérzést becsempészheti otthonába. Szenvedélyünk, hogy a lakberendezés által inspiráljunk és megvalósítsunk, és bármilyen típusú, méretű otthont még hangulatosabbá, praktikusabbá varázsoljunk.

Kínálatunkkal, nem a mennyiségi, hanem a minőségi, válogatott termékkínálatra törekszünk, amelyek egyedi kis szériában gyártott termékek, és minden részletükben képviselik ezt az életérzést.

Nagy hangsúlyt fektetünk ezen termékek kiválasztására, amelyek reméljük élménnyé és emlékekké válhatnak időtlen stílusukkal, bármely otthonban lelnek gazdára.

Szeretjük a hagyományos értékeket, de nyitottak vagyunk az újításokra is, és, hogy miben lehetnénk úttörők.

A kínálatunkban szereplő összes elérhető termék saját raktárkészletünkben van, vásárláskor azonnal tudjuk szállítani, nincs várakozási idő.

Ha szeretnéd átélni Te is ezt az életérzést, amit a stílus jelent, válogass és nézelődj kedvedre webshopunkban!

Kopott Macska Csapat

kopottmacskabolt@gmail.com