Rendelését néhány munkanapon belül kiszállítjuk    Utánvét (csak készpénz) 1.890 Ft - Előre utalás 1.590 Ft
► Rendelését INGYENESEN átveheti budapesti BOLTUNKBAN! (1096 Bp. Haller u. 15.)


Szállítás


A websopunkban leadott rendeléseket 4-féle módon tudja átvenni:

Személyes átvétel a Kopott Macska boltban (készpénzes vagy kártyás fizetés) - 1096 Budapest, Haller utca 15.

GLS futárszolgálattal házhoz szállítással - utánvétes fizetés esetén: 1.890 Ft (belföldön)
GLS futárszolgálattal házhoz szállítással - előre utalás esetén: 1.590 Ft (belföldön)

MPL futárszolgálattal házhoz szállítással - előre utalás esetén: 3.990 Ft (belföldön)


Az árak Magyarország területére vonatkoznak!
Külföldre történő rendeléskor minden esetben egyedi árat kalkulálunk!

Szállítási feltételek

A megrendelt termékek kiszállításának határideje utánvétes fizetés választása esetén a Szolgáltató által küldött visszaigazolástól, banki átutalásos fizetés választása esetén az átutalt összegnek a Szolgáltató bankszámláján történő jóváírástól számított 4 munkanap.

Több rendelés leadása esetén lehetőség van azon rendelések egy szállításba történő összevonására, amelyek kiszállítása még nem kezdődött meg. A rendelések összevonását az Ügyfél elektronikus levélben kérheti a Szolgáltatótól, az érintett rendelések azonosítószámát megjelölve. A rendelések azonosítószámát a Szolgáltató által küldött visszaigazolások tartalmazzák. Az összevonásra vonatkozó kérés beérkezését követően a Szolgáltató elektronikus levélben jelzi, hogy van-e még lehetőség a rendelések összevonására.

A kiszállítás díja az Ügyfelet terheli, kivéve azokat az eseteket, ahol ezt a Szolgáltató külön jelzi. A kiszállítás a GLS futárszolgálaton keresztül történik, egyéb szállítási lehetőség választására, személyes átvételre mód nincs. A kiszállítás díja banki előre utalás választása esetén 1590,- Ft, míg utánvételes szállítás esetén 1.890,- Ft.

A megrendelés visszaigazolása minden esetben tartalmazza a megrendelt termékek bruttó vételárát, kiszállítás módját, a kiszállítás bruttó díját és pontos helyét.

A Szolgáltató fenntartja a jogot a kiszállítás díjainak módosítására. A módosított díj a Weboldalon való megjelenéssel válik hatályossá. Amennyiben a díjmódosításra az Ügyfél rendelésének leadása után, de a rendelés visszaigazolása, illetve a teljesítés előtt kerül sor, a Szolgáltató csak az Ügyfél javára térhet el a rendelés leadásakor a Weboldalon feltüntetett díjtól.

A Szolgáltató fenntartja a jogot más szállítmányozó igénybevételére, azonban a visszaigazolt kiszállítási díjaktól csak az Ügyfél javára térhet el.